Maak kans op 5.000 euro met uw taalproject

Heeft u onlangs een project afgerond dat vreemde taalverwerving bevordert? Meld uw project dan aan voor het Europees Talenlabel en maak kans op 5.000 euro.

Het Europees Talenlabel is een prijs ter aanmoediging van innovatieve taalprojecten. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt. Dit jaar is het thema ‘KapiTaal: taaldiversiteit als rijkdom’. Alle projecten die bijdragen aan de bevordering van vreemde talen komen voor nominatie in aanmerking, maar projecten die de positieve kant van meertaligheid bevorderen door het leren van een vreemde taal, moedigen wij extra aan. Denk daarbij aan projecten waar taaldiversiteit wordt gewaardeerd en bevorderd of aan projecten waarin onderwijs wordt gegeven aan leerlingen/studenten die de instructietaal niet machtig zijn.

Om kans te maken op de hoofdprijs van 5.000 euro, dient u vr 1 oktober 2016 het inschrijfformulier in te vullen, te vinden op www.europeestalenlabel.nl. Hier kunt u ook terecht voor meer informatie over de prijs en de uitreiking. De uitreiking van het Europees Talenlabel vindt plaats tijdens de Landelijke Studiedag Levende Talen op vrijdag 4 november 2016.