Ontwikkeling rekenbeleid: Deel je kennis met collega’s in het land!

04/11/09

De ontwikkeling van rekenbeleid in het mbo staat in veel instellingen nog in de startblokken of is daar nog maar net uit vertrokken. We kunnen elkaar helpen door onze kennis en ervaring te delen, van prille ideeŽn en concepten tot meer doordachte producten. Dat doen we onder andere in netwerken. Maar daarin kan nu eenmaal niet iedereen betrokken zijn. En juist die mogelijkheid biedt Marktplaats mbo wel.

Daarom: heb je documenten rondom het ontwikkelen van een visie op rekenen of het opstellen van een implementatieplan rekenen, het ontwikkelen van lesmateriaal, leermiddelen of oriŽntatie op een geschikte methode, het bijscholen van docenten op het gebied van rekendidactiek, het creŽren van andere rollen en taken, etc.? Deel ze met je collega’s en plaats ze op Marktplaats mbo!

Plaatsen doe je op www.marktplaatsmbo.nl onder de categorie talen en rekenen. Daar kun je ook op zoek gaan naar producten die je collega’s uit het land hebben geplaatst. Om stukken te kunnen plaatsen (uploaden) dien je via de site eenmalig een inlogcode en wachtwoord aan te vragen. Het raadplegen en eventueel downloaden van documenten kan zonder inlogcode.