Opbrengsten


Bijeenkomsten 2018


Opbrengsten 27ste bijeenkomst subnetwerken Rekenen

Op 29, 30 en 31 mei kwamen de subnetwerken Rekenen voor de 27ste keer bij elkaar, in Eindhoven, Assen en Den Haag. Hieronder vindt u de opbrengsten van deze bijeenkomsten:


Opbrengsten 26ste bijeenkomst subnetwerken Rekenen

Op 30 en 31 januari en 1 februari kwamen de subnetwerken Rekenen voor de 26ste keer bij elkaar. Ditmaal in Rotterdam, Nijmegen en Heerenveen. De opbrengsten van deze bijeenkomsten vindt u hier:


Bijeenkomsten 2017


Opbrengsten 25ste bijeenkomst subnetwerken Rekenen

Op 26, 27 en 28 september kwamen de subnetwerken Rekenen voor de 25stee keer bij elkaar. Ditmaal in Den Haag, Velp en Zwolle. De opbrengsten van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Opbrengsten 24ste bijeenkomst subnetwerken Rekenen

Op 9, 10 en 11 mei kwamen de subnetwerken Rekenen voor de 24ste keer bij elkaar in Oss, Zwolle en Dordrecht. De opbrengsten van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Opbrengsten 23ste bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 7, 8 en 9 februari kwamen de subnetwerken rekenen voor de 23ste keer bij elkaar in Hoogeveen, Rotterdam en Eindhoven. Hieronder vindt u de opbrengsten van de bijeenkomsten:


Bijeenkomsten 2016


Opbrengsten 22ste bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 27, 28 en 29 september kwamen de subnetwerken rekenen voor de 22ste keer bij elkaar in Dordrecht, Nijmegen en Assen. De opbrengsten van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Opbrengsten 21ste bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 10, 11 en 12 mei kwamen de subnetwerken rekenen voor de 21ste keer bij elkaar in Haarlem, Hoogeveen en Venray. De handout van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Opbrengsten 20ste bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 26, 27 en 28 januari kwamen de subnetwerken rekenen voor de 20ste keer bij elkaar in Zwolle, Helmond en Rotterdam. Hieronder vindt u de opbrengsten van deze bijeenkomsten:


Bijeenkomsten 2015


Opbrengsten negentiende bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 13, 14 en 15 oktober kwamen de subnetwerken rekenen voor de negentiende keer bij elkaar in Eindhoven, Zaandam en Meppel. De handout van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Opbrengsten achttiende bijeenkomst subnetwerken rekeken

Op 26, 27 en 28 mei kwamen de subnetwerken rekenen voor de achttiende keer bij elkaar in Oss, Rotterdam en Zwolle. De handout van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Opbrengsten zeventiende bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 10, 11 en 12 februari kwamen de subnetwerken rekenen voor de zeventiende keer bij elkaar in Den Haag, Hoogeveen en Tilburg. De handout van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Bijeenkomsten 2014


Opbrengsten zestiende bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 18, 19 en 20 november kwamen de subnetwerken rekenen voor de zestiende keer bij elkaar in Almelo, Eindhoven en Rotterdam. De handout van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Opbrengsten vijftiende bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 20, 21 en 22 mei kwamen de subnetwerken rekenen voor de vijftiende keer bij elkaar in Den Haag, Oss en Groningen. De opbrengsten van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Opbrengsten veertiende bijeenkomst subnetwerken rekenen

Eind januari 2014 kwamen de subnetwerken rekenen voor de veertiende keer bijeen. Er zijn twee documenten te downloaden: de opbrengst van de subnetwerken en het overzicht van de flappen.  


Bijeenkomsten 2013


Opbrengsten dertiende bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 8, 9 en 10 oktober 2013 kwamen de subnetwerken rekenen voor de dertiende keer bij elkaar in Zwolle Den Haag en Den Bosch. Klik hier voor de opbrengsten van deze bijeenkomsten.


Opbrengsten twaalfde bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 9, 10 en 11 april 2013 kwamen de subnetwerken rekenen voor de twaalfde keer bij elkaar, in Eindhoven, Zwolle en Rotterdam. De opbrengsten van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Opbrengsten elfde bijeenkomst subnetwerken rekenen

De regionale netwerken rekenen kwamen in januari voor de elfde keer bij elkaar, in Schiedam, Venray en Zwolle. De handout van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Bijeenkomsten 2012


Opbrengsten tiende bijeenkomst rekennetwerken

Op 9, 10 en 11 oktober kwamen voor de tiende keer de regionale rekennetwerken bij elkaar in respectievelijk Assen, Den Haag en Sittard. De opbrengsten van deze bijeenkomsten vindt u hier.


Opbrengsten negende bijeenkomst rekennetwerken

De subnetwerken rekenen kwamen in april voor de negende keer bij elkaar in Zaandam, Oss en Hoogeveen.


Opbrengsten achtste bijeenkomst rekennetwerken

Op 24 januari en 1 en 2 februari kwamen de subnetwerken rekenen voor de achtste keer bij elkaar in respectievelijk Tilburg, Meppel en Amsterdam. Klik hier voor de opbrengsten van deze bijeenkomsten.


Bijeenkomsten 2011


Opbrengsten zevende bijeenkomst rekennetwerken

De subnetwerken rekenen kwamen op 5, 11 en 13 oktober voor de zevende keer bij elkaar in respectievelijk Rotterdam, Assen en Eindhoven. Dyscalculie stond dit keer centraal. De opbrengsten van de bijeenkomsten vindt u hier. 


Zesde bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 1, 7, en 8 juni vonden in respectievelijk Rotterdam, Eindhoven en Zwolle de zesde bijeenkomsten plaats van de subnetwerken rekenen. De opbrengsten van deze dagen vindt u hieronder.


Vijfde bijeenkomst subnetwerken rekenen

In januari en februari 2011 kwamen de subnetwerken rekenen voor de vijfde keer bijeen. De presentaties die tijdens de bijeenkomsten werden gehouden, vindt u via onderstaande links.


Bijeenkomsten 2010


Vierde bijeenkomst subnetwerken rekenen

In oktober en november 2010 kwamen de subnetwerken rekenen voor de vierde keer bij elkaar. De Drieslag Rekenen stond centraal tijdens deze bijeenkomsten.


Derde bijeenkomst subnetwerken rekenen

Op 31 mei, 2 juni en 9 juni kwamen de subnetwerken rekenen voor de derde keer bij elkaar. Dit gebeurde in Zwolle, Oss en Rotterdam.


Tweede bijeenkomsten van de subnetwerken rekenen

Na de eerste bijeenkomsten van de subnetwerken was er behoefte om een tweede keer bij elkaar te komen. Dit gebeurde op 2, 3 en 4 maart voor achtereenvolgens de subnetwerken Zuid-West, Noord en Zuid-Oost.


Bijeenkomsten 2009

Eerste bijeenkomsten subnetwerken rekenen

In december waren de eerste regionale bijeenkomsten van de subnetwerken rekenen. We wilden alle mbo-instellingen (roc, aoc, vakscholen) ontmoeten op deze subnetwerk-bijeenkomsten.


Landelijke startconferentie netwerk rekenen

Op woensdag 4 november was de landelijke startconferentie in Arnhem. Tijdens de conferentie was er aandacht aan het overheidsbeleid in verband met rekenen in het mbo (denk aan referentiekader, examinering, en dergelijke). Ook gingen we in op de verschillende visies die er over rekenen bestaan.