25ste Bijeenkomst regionale subnetwerken rekenen: 26, 27 en 28 september 2017

U kunt zich nú inschrijven voor de 25ste bijeenkomst van de regionale subnetwerken rekenen op 26, 27 en 28 september 2017. De bijeenkomsten van de subnetwerken zijn uitsluitend toegankelijk voor rekendocenten en projectleiders op het gebied van rekenen werkzaam binnen mbo-instellingen.

Deze bijeenkomst is alweer de 25ste sinds de oprichting van het Steunpunt taal en rekenen mbo. Dit willen we niet zomaar voorbij laten gaan. De regionale netwerken rekenen hebben altijd als doel het netwerken: met docenten, door docenten en voor docenten het gesprek aangaan over onderwerpen die door de deelnemers zelf zijn aangedragen. Leren van elkaar en kennisdelen zijn de centrale begrippen hierbij.

Kennisdelen en leren van elkaar
Tijdens deze 25e bijeenkomst willen we kort stilstaan bij de onderwerpen die we in alle voorgaande bijeenkomsten hebben besproken. Maar we willen deze keer vooral het kennisdelen en het leren van elkaar centraal stellen. Daarom nodigen we alle deelnemers uit om tijdens een korte pitch van ca. 5 minuten iets te vertellen over de eigen rekenpraktijk. Bijvoorbeeld een leuke rekenles, interessant lesmateriaal, de organisatie van het rekenen in de school, aandacht voor zwakke rekenaars, etc.

Na de pitch krijgen de overige deelnemers 5 minuten de tijd om vragen te stellen. Hierna is de volgende aan de beurt. Wij zijn heel benieuwd naar ieders verhalen en hopen op heel inspirerende bijeenkomsten.

Tijdstip en aanmelden
De bijeenkomst duurt van 13.30 – 16.00 uur. Inloop vanaf 13.00 uur.

U kunt zich aanmelden via onderstaande links:

Regio Zuid West: dinsdag 26 september 2017 | klik hier voor aanmelden
ROC Mondriaan | locatie Leegwaterplein (gelegen bij station Den Haag HS)
Leeghwaterplein 72
2521 DB Den Haag (route)

Regio Zuid Oost: woensdag 27 september 2017 2017 | klik hier voor aanmelden
Astrum College
Gruttostraat 10
6883 CN Velp (route)

Regio Noord: donderdag 28 september 2017 2017 | klik hier voor aanmelden
AOC de Groene Welle
Koggestraat 7
8017 JN Zwolle (route)

Kosten
Aan uw deelname zijn geen kosten verbonden

PS. Kennis delen is kennis vermeerderen. Neem een collega mee.