Masterclass: Taal op de werkvloer

Samen met CINOP en Taalvakwerk organiseert Steunpunt taal en rekenen ve op 31 mei een masterclass Taal op de werkvloer voor docenten, zzp’ers en taalaanbieders die actief zijn op het gebied van taal en basisvaardigheden op de werkvloer.

Op een laagdrempelige en interactieve manier brengen we samen met u de marktkansen in kaart, bekijken we de beste strategie om bedrijven te benaderen en gaan we in op de competenties en vaardigheden van de docent om een opdracht tot een succes te maken.

In de masterclass komen verschillende onderwerpen aan de orde. Heeft u altijd al willen weten hoe u organisaties in uw omgeving warm kunt laten lopen voor scholing op de werkvloer? Hoe je een curriculum op maat ontwerpt dat precies aansluit op de vraag van het bedrijf en hoe je een scholingsproject tot een succes kunt maken? Schrijft u zich dan in voor de masterclass Taal op de werkvloer.

De masterclass wordt gegeven op 31 mei in Utrecht aan de Churchilllaan 11 en duurt de gehele dag. De kosten voor deze dag bedragen € 175,- per deelnemer.

Aanmelden