Infobijeenkomsten vernieuwd Taal de Baas

 

* update januari 2015: Domeinnaam Taal de Baas niet langer beschikbaar
* update november 2013: Einde gratis gebruik Taal de Baas

Taal de Baas, het digitale diagnostische en remediŽrende programma voor lezen, luisteren en woordenschat in het mbo, is verbeterd. Steunpunt taal en rekenen mbo laat de verbeteringen graag zien tijdens een aantal regionale gebruikersbijeenkomsten.

Taal de Baas werkt!
Inmiddels is Taal de Baas bij een aantal ROC’s ingebed in het onderwijs, met name in de extra lessen taalondersteuning voor mbo-studenten met lees- en of luisterachterstanden. De eerste ervaringen van docenten en studenten zijn zeer positief. Studenten worden door de speelse opzet van Taal de Baas gemotiveerd om met de lessen aan de gang te gaan en zij boeken ook duidelijk vooruitgang in hun lees- en luistervaardigheid.

Gebruikersbijeenkomsten
Na gebruiksonderzoek is zijn de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van Taal de Baas verder verbeterd. Om docenten en teams kennis te laten maken met het verbeterde Taal de Baas en de gelegenheid te geven ervaringen uit te wisselen, organiseert Steunpunt mbo op 19, 20, 21, en 22 november vier gebruikersbijeenkomsten in respectievelijk Leiden, Ede, Assen en Rotterdam. De bijeenkomsten worden verzorgd door Bureau ICE en ITTA, medeontwikkelaars van Taal de Baas.

Meer informatie en aanmelden