Agenda derden

Hieronder vindt u bijeenkomsten georganiseerd door andere partijen dan het Steunpunt mbo, die interessant zijn voor onze doelgroep. 

Kijk voor meer bijeenkomsten op www.onderwijsagenda.nl.

 


19 mei 2017: studiedag Mbo Taalacademie

Tijdens deze studiedag van de Mbo Taalacademie staat leren stimuleren tijdens de Nederlandse les centraal. Er zijn drie boeiende plenaire sprekers en twee workshoprondes.

> Klik hier voor meer informatie


Uitgeverij Deviant organiseert Studiereader Zomersessies op 20, 21 en 22 juni 2017

Tijdens de Studiereader Zomersessies op 20, 21 en 22 juni 2017 maken deelnemers in zomerse sferen kennis met Studiereader, een vernieuwende digitale leeromgeving die bijdraagt aan effectiever en leuker onderwijs. Daarnaast wordt er een afwisselend programma aangeboden rondom virtual reality in het onderwijs.

> Klik hier voor meer informatie


21 juni 2017: conferentie Grip op dyslexie in het mbo

In nauwe samenwerking met het Landelijk Netwerk Dyslexie en Dyscalculie mbo is door verschillende partijen het Protocol Dyslexie mbo herzien. De officiŽle presentatie van het vernieuwde protocol vindt plaats op de conferentie Grip op dyslexie in het mbo, georganiseerd door het Expertisecentrum Nederlands. Deze conferentie vindt plaats op 21 juni 2017 van 16.00-19.00 in Domstad in Utrecht. Lees verder...